Κανονισμοί λειτουργίας

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στο καλοκαιρινό πρόγραμμα έχουν δικαίωμα συμμετοχής παιδιά ηλικίας από 4 έως 10 ετών. Η ηλικία υπολογίζεται με βάση το έτος γέννησης.

 

ΑΦΙΞΗ & ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ

 Η άφιξη και η αποχώρηση των παιδιών γίνεται από το χώρο του νέου συλλόγου της Αστραπής , που στεγάζεται  Ευβοίας 184 (η είσοδος στο χώρο θα γίνεται  από την δεύτερη είσοδο του κτιρίου που βρίσκεται στην οδό Βρατσάνου 8).

 Κατά την πρωινή άφιξη (από 07.45 μέχρι 08.45), ο συνοδεύων, παραδίδοντας το παιδί, υπογράφει για την παράδοσή του, στον χώρο συγκέντρωσης.

 Κατά την αποχώρηση (από 15:00 μέχρι 15:45), οι συνοδοί που παραλαμβάνουν κάθε παιδί, οφείλουν να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.

 Γίνεται ταυτοποίηση των στοιχείων που έχουν δηλωθεί στο δελτίο συμμετοχής με το πρόσωπο που επιδεικνύει την ταυτότητα του, και μόνο τότε επιτρέπεται η αποχώρηση του παιδιού.

 Σε έκτακτες περιπτώσεις ο γονέας υποχρεούται να έχει ενημερώσει εγγράφως και έγκαιρα τον διοργανωτή (email, τηλεφωνικά ή με sms).

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

 Δεν επιτρέπεται να φορούν οποιουδήποτε είδους αλυσιδάκια λαιμού, βραχιόλια καρπού, σκουλαρίκια σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, δαχτυλίδια και άλλα μικροαντικείμενα που μπορεί να τραυματίσουν κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων, τους ίδιους ή τους συναθλητές τους.

– Πρέπει να έχουν πάντοτε κομμένα να νύχια τους κοντά, για την αποφυγή τραυματισμών των ίδιων και των συναθλητών τους κατά την διάρκεια των αθλημάτων.

 Απαγορεύεται κατά την παραμονή τους στους χώρους του camp, η κατοχή και η χρήση κινητού, tablet και κάθε άλλης ηλεκτρονικής συσκευής.

 Απαγορεύεται να μεταφέρουν αντικείμενα αξίας ή χρήματα.

Ο διοργανωτής δεν ευθύνεται, σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχων, κατά παράβαση της απαγόρευσης αυτής, φέρει κάποια τέτοιου είδους αντικείμενα και αυτά, από οποιαδήποτε αιτία, καταστραφούν ή χαθούν.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ & ΥΓΙΕΙΝΗ

Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να προσέρχονται έχοντας φροντίσει σχολαστικά την προσωπική τους υγιεινή και καθαριότητα, διασφαλίζοντας αντίστοιχα την ασφάλεια και την υγιεινή όλων των συμμετεχόντων.

 

ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ
 Υποχρεωτικά πρέπει να φορούν αθλητικά παπούτσια και αθλητικές κάλτσες (όχι πέδιλα ή σαγιονάρες).

 Είναι απαραίτητο όλοι οι συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους μέσα σε ένα σακίδιο πλάτης εσώρουχα, ρούχα, καπέλο, μωρομάντηλα, πετσέτα προσώπου, πετσέτα φαγητού, παγούρι νερού και αντηλιακό.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ & ΕΥΡΥΘΜΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Η εξόφληση των περιόδων που έχουν δηλωθεί στην αίτηση συμμετοχής, πρέπει να γίνεται το αργότερο μια εργάσιμη μέρα πριν την έναρξη της περιόδου.

Σε περίπτωση πρόωρης αποχώρησης του συμμετέχοντος το ποσό συμμετοχής δεν επιστρέφεται.

Τηρείται σειρά προτεραιότητας καθώς υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός θέσεων ανά περίοδο.

Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να απομακρύνει συμμετέχοντα η συμπεριφορά του οποίου θέτει την υγεία και ασφάλεια του ίδιου ή άλλων παιδιών σε κίνδυνο, με παρακράτηση του ποσού που αναλογεί στις ημέρες που έχει παραμείνει στην διοργάνωση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΡΑΣΗ 2020

Φιλοξενία: Αθλητικός Σύλλογος Αστραπή, Πατρών
Ευβοίας 184, είσοδος και από Βρατσάνου 8.
Τηλ. Πληροφοριών & Εγγραφών:
ΚΔΑΠ ΦΙΤΑΘΛΟΝ (Ανθείας 234 καθημερινά 18:00 – 21:00)
| 694 990 5357 |
E-mail: info@summer-action.gr
www.summer-action.gr